ESKÜVŐ HELYSZÍN

A Rudas Gyógyfürdő legújabb szárnyában, a legmodernebb technikával, európai színvonalú felszereléssel, ugyanakkor a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartva kínáljuk termeinket esküvők megrendezésére. Az étterem helyiségeiből kilátás nyílik a Dunára és a városra, mely világviszonylatban is egyedülállónak számít, ha pedig egy esküvőről beszélünk, akkor igazán impozáns eseménnyé varázsolhatja a szerelmesek legkülönlegesebb napját. Kivételes lehetőség, hogy maga a ceremónia is megtartható dunai panorámával rendelkező teraszunkon. Éttermünk nagyságrendileg 60-70 főig tökéletesen alkalmas az esküvők lebonyolítására.

Galéria

Fedezd fel Bistronk külső és belső helyszíneit és nézd meg a panorámát, melyben ezt a gyönyörű napot eltölthetitek.

Esküvőhelyszín Budapest egyik exkluzív pontján a Gellérthegy lábánál!

Nagyszerű ételek

Séfünk és csapata a modern magyar és nemzetközi konyha ízei mellett a felmerülő speciális igényeket töretlen lelkesedéssel és hatalmas szaktudással elégíti ki nap mint nap.

Panoráma

Hab a tortán, a Duna-part mellett fekvő Rudasból elénk táruló festői Panoráma. Tekintsen Budapest csodálatos látképére extravagáns körülmények között.

Könnyű parkolás

Utcai bejáratunknál és a dunai oldalon található utcai parkolóban a hét szinte minden napján könnyedén tudnak parkolni.

Esküvő

Ha a Rudas Bistroban rendezitek álom esküvőtöket, akkor Ti lesztek a középpontban, kulináris különlegességeket ízlelhettek és barátságos személyzetünk végig azon lesz, hogy tele legyen a napotok megható pillanatokkal, melyeket nem csak az emlékeitekben, de a fotókon is megörökíthettek!

Nálunk rendeznéd esküvődet?
Kérd egyedi ajánlatunkat!

Esküvői dekoráció

Dekoros csapatunk segítségetekre lesz a teljeskörű esküvői dekoráció kivitelezésében. Többféle stílusban, a Ti igényeitekre szabva, teljesen egyedi ötleteket is teljesítünk, de ha épp nincs konkrét tervetek, akkor kollegáink kialakítják számotokra az elképzeléseteknek megfelelő terem díszleteket.  Nézzétek meg dekorációink galériáját.

Nálunk rendeznéd esküvődet?
Kérd egyedi ajánlatunkat!

Esküvői menü

Menüinket lehet svédasztalos és felszolgálós formában is kérni. Széles étel kínálattal, gpurmet fogásokkal tesszük tökéletessé a pár nagy napját! Galériánkba kulináris különlegességeinket tekinthetitek meg:

Felszereltségünk adott a tökéletes rendezvény lebonyolításához:

  • professzionális zenekari hangosítás, DJ pult
  • motorikus diszkó fények
  • rendezvény mikrofon hangosítás bluetooth kapcsolattal (250 W)
  • beépített projektorok és vászon (2 db)
  • állványon nagyképernyős LCD TV bluray lejátszóval
  • zárt, vezeték nélküli média hálózat Chromecast bridge technológiával az étterem minden részén azonos teljesítmény fokkal, mely 20 megabit/sec
  • teljes lefedettségű vendég wifi hálózattal, mely 20 megabit/sec
  • vezeték nélküli nyomtatási/szkennelési és fénymásolási lehetőség 
  • külön erősítővel és panoráma hangzással ellátott külön terem, hermetikusan zárható ajtóval

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Budapest Döbrentei Tér 9.

Hétfő-Vasárnap 11:00-21:00

info@rudasbistro.hu
+36-30-016-0125