Etikus Ingatlanos rendezvény 2024.09.17.

7.990 Ft

 

ETIKUS INGATLANOS TALÁLKOZÓ 2024.09.17.

Kedves Kollégák,

Legyél más, legyél több, ne félj használni azt újat! 

Ez a mottó ad inspirációt új tanévünk első Tudásmegosztó Klubjához. De fogalmazhatunk úgy is, hogy aki kimarad az lemarad! 

Napi szinten kell már versenyezni nem csak versenytársakkal, de azokkal a megvalósításokkal is, amit a Mesterséges Intelligencia (AI)  kezel.

 Ez egy új versenykörnyezetet és versenyhelyzetet teremt! Éppen ezért a puszta használat már nem jelent versenyelőnyt. A következő kihívás abban rejlik, hogy hogyan tudjuk ezeket az eszközöket a hatékonyabban és kreatívabban alkalmazni, mint mások. Ebben az megváltozott helyzetben azok fognak kiemelkedni, akik nem csak használják az AI-t, hanem mélyebben megértik annak lehetőségeit és korlátait és együtt fejlődnek a technológiai változásokkal. A siker kulcsa az lesz, hogy ezt a tudást innovatív módon tudjuk ötvözni saját szakterületünkkel. Azok lesznek az úttörői, akik képesek az AI-val együtt gondolkodni, nem csupán használni azt.

Legyél az, aki hatékony ebben is, engedd meg, hogy ez a korlátlanul rendelkezésedre álló “MUNKATÁRS” segítse a munkádat!

A szeptember 17-i Klub Estünk vendége Németh Gábor, aki a téma egyik legismertebb hazai szakértője, az AMAZING AI társalapítója valamint a MESTERSÉGES INTELLIGENCIA.

Légy részese a JÖVŐNEK és annak az ingatlanközvetítői közösségnek, ahol nem csak szakmai-, de baráti kapcsolatok is kialakulnak!

Azok, akik már régen a Klub est törzscsapata (többen vidékről jönnek el minden második hónapban!,) nem hiába  vesznek részt állandóan a rendezvényen, hiszen érzik  a „jótékony hatását”!  🙂

Te sem hagyd ki ezt az izgalmas és inspiráló estét!

Gyere el, csatlakozz hozzánk, és hozz létre tartós kapcsolatokat az ingatlanközvetítői közösségünkben.

Találkozzunk személyesen egy csodaszép környezetben egy finom vacsora mellett!

A kitűnő oktatáshoz mi a finom ételeket és a látványos helyszínt biztosítjuk.

Nyomjon rá a KOSÁRBA TESZEM gombra, és így tudja megvásárolni a részvételét, mely tartalmazza a 3 fogásos vacsorát és egy üveg ásványvizet.

Rendezvény időpontja:

2024. 09. 17.

17:00-tól 20:00-ig.

Menu:

Előétel/ Leves:

Gulyásleves, házi csipetkével, kovászolt kenyérrel vagy Füstös padlizsánkrém, idény zöldségekkel, pitával

Main course:

Óriás rántott bécsi szelet, dijoni mustáros burgonyasalátával vagy Teriyaki zeller steak, nyári bébi salátával

Desszert:

Panna Cotta mentás eper chutney

Helyszín:

Rudas Bistro 

1013 Budapest

Döbrentei tér 9.

www.rudasbistro.hu

Great Food

Our Chef and his Team produce Amazing flavors of Modern Hungarian and international Cuisine, with unwavering enthusiasm and enormous expertise.

Panorama

Picturesque Panorama from Rudas, which lies next to the Danube. See Budapest’s magnificent skyline in extravagant conditions.

Open for outside, open for the bath? – Yes!

Our specialty is that not only street guests can visit us, but also when they are resting at Rudas Spa.