Rudas Bistro romantikus vacsorák

Romantikus vacsora exkluzív környezetben Budapesten, a Rudas Bistroban

Időről időre nem árt beiktatni a meghittséget a mindennapokba, hiszen ez az, ami fellobbantja és életben tartja a szerelmet és a szenvedélyt. Régi vágyad egy romantikus vacsora Budapesten a szerelmeddel, hiszen többet jelent számotokra a kapcsolatotok, mint az évi egyszeri Valentin-napi rózsaadás? Évfordulót ünnepelnétek a pároddal? Esetleg első randevúra hívnád kiszemeltedet egy gyönyörű környezetbe?

 

Ne keress tovább! A Rudas Bistro a legjobb választás, hiszen ha romantikus vacsoráról van szó, akkor a különleges estéhez nem csupán a finom ételek és italok dukálnak, hanem a hozzájuk illő meghitt környezet is!Romantikus vacsora Budapest szívében

Még ha nem is a fővárosban élsz, valószínűleg már akkor is hallottál a világhírű Rudas Gyógyfürdőről, amely a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el. Az 500 éves fürdő a közeli források gyógyvizéből táplálkozik, és számos gyógyhatással bír. A medencében való relaxálás mellett viszont most kulináris élvezetekben is részed lehet. 

Ha tökéletes helyszínt szeretnél egy romantikus estéhez, az emeleten található, dunai panorámával rendelkező, nemzetközi és magyar fúziós konyha ínyencségeit kínáló Rudas Bistronál keresve sem találsz jobbat! 

Csak foglaljatok helyet az asztalotoknál, és vessétek bele magatokat az étlap tanulmányozásába. A szezonálisan megújuló a’la carte menüsor számos finomabbnál finomabb ételkülönlegességet rejt. Ezeket az ízletes fogásokat képzett séfek készítik a legjobb minőségű alapanyagokból, a mindennel felszerelt modern konyhán, így az ízekkel és a tálalással biztosan elégedettek lesztek. Nézzetek körül az italkínálatban is! 

Ha pedig jelzitek a személyzetnek, hogy itt bizony egy meghitt romantikus vacsora folyik a budapesti éjszakában, akkor a speciális igényeiteket is igyekeznek a lehető legmaximálisabban kielégíteni. 

Miért érdemes minket választanod?

A Rudas Bistro újragondolt nemzetközi és magyar modern ételsora, a kiváló minőségű borok, a finom desszertek és a meghitt környezet nem csak a gasztronómia szerelmeseit varázsolja el, hanem azokat is, akik csak ritka alkalmakkor járnak étterembe. 

 

Az exkluzív környezetben a gyönyörű panoráma és a finom ételek garantálják az igazán különleges budapesti romantikus vacsora élményét. Kényeztessétek magatokat, és gyertek el hozzánk! A csodás falatok mellé jéghideg pezsgőt kortyolni, gyertyafény mellett kellemes zongoraszót hallgatni, miközben gyönyörködtök egymásban és a felejthetetlen látványban, ahogy megcsillan a fény a Duna vizén.

Romantikus fürdőélmény a nagymúltú Rudasban

A tervezett romantikus vacsorát összeköthetitek egy különleges élményfürdőzéssel is a Rudas Gyógyfürdőben. A hely igazán egyedi hangulattal bír: egyszerre ötvözi a modern, XXI. századi technológiákat a több évszázados hagyományokkal. Élvezzétek a tradicionális török fürdők miliőjét, miközben nem kell lemondanotok a modern kor vívmányairól sem. Ha pedig igazán kimaxolnátok a lehetőségeket, vegyetek részt egy páros masszázson vagy élménykezelésen! Mi lehet ennél jobb kiegészítése egy meghitt estének?

 

Időnként minden kapcsolatban szükség van új élményekre. Emeljétek magasabb szintre a közös időtöltést egy romantikus vacsorával Budapesten, majd folytassátok egy közös lubickolással. Ezt a randevút évek múlva is emlegetni fogjátok!

 

Foglalj asztalt hozzánk most – itt a romantikus élményeké, a bensőséges, meghitt pillanatoké a főszerep!

Gastro-wellness élmény csomagok

Rudas Fürdő az egyik legszebb fürdő Budapesten

“Wellness, kilátás és pazar ételek”

"A fürdõvel azonos épületben található ez a Bisztró ahol étkezhetünk úszófelszerelésben vagy akár utcai ruhában. Az egészséges étkezési lehetőségek, az elfogadható árak, a kiváló limonádé- és gyümölcslé tökéletes kikapcsolódás a nap végén, amikor a város egyik legszebb dunai kilátása mellett kényeztetjük izlelő bimbóinkat."
soltesz
Tripadvisor értékelő
5/5

Látogasson el hozzánk

×
×

Cart