fbpx
HU | EN

KARÁCSONYI BRUNCH CSOMAGOK

Lepje meg szeretteit karácsonyra és töltődjenek fel a WELLNESSEL ÉS ÉTKEZÉSSEL EGYBEKÖTÖTT ÉLMÉNY  CSOMAGJAINK segítségével a világviszonylatban is egyedülálló panorámával rendelkező étteremben és a Rudas Fürdőben!

A Rudas Gyógyfürdő legújabb szárnyában a legmodernebb technikával, európai színvonalú, ugyanakkor a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó fürdőélmény mellett, az emeleten nemzetközi-magyar fúziós konyhával, egy Aqua bárral, valamint a tetőn egy páratlan kilátást biztosító panoráma medencével várják a vendégeket. Hab a tortán, hogy éttermük termeiből (és egyébként a fürdő medencéiből is) olyan kilátás nyílik a Dunára és a városra, mely világviszonylatban is egyedülálló.

 

 

Budapest, Döbrentei tér 9.

info [kukac] rudasbistro.hu

+36 30 016 0125

11:00 - 22:00

  Hozzájárulok, hogy számomra a Gasto Power Kft. a jövőben hírlevet küldjön

  Hírlevél feliratkozás

  * kötelező mező

  IT market Kft használni fogja saját felhasználásra tárolja adatait, amit megadott, hogy kapcsolatban maradjon Önnel és hogy informáljuk változásainkról, friss híreinkről. Hogy szeretné megkapni az információkat:

  Amennyiben a későbbiekben nem szeretne Tőlünk információt kapni bármikor leiratkozhat a láblécben/aláírásban lévő leiratkozás linkkel illetve e-mailben az info@rudasrestaurant.hu címen. A személyes adatvédelemről bővebb információkat honlapunkon talál. Amennyiben rákattint a lenti linkre, elfogadja, hogy adatait a fentieknek megfelelően tároljuk.

  We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

  Budapest, Döbrentei tér 9.  |  Tel.: +36-1-808-9100, mobil: +36 20 538 2903

  Nyitvatartás: 11:00 – 22:00

  ÁSZF

  Adatkezelési tájékoztató

  Copyright © 2018 Klassic. Minden jog fenntartva.

  ×
  ×

  Cart